Vše kolem Vašich dítek, obstará Vám Miniškolka Skřítek

Mateřská školka Skřítek

DĚTSKÁ SKUPINA ČIPERKY

Spolek ČIPERKY se účastní projektu č. CZ.03.1.51/0.0/0.0/19_101/0016574 v rámci Výzvy „Podpora dětských skupin pro podniky i veřejnost - dotace na provoz mimo Prahu“. Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

 

Cílem projektu je rozšíření služeb péče o dítě v místě realizace a zlepšit tak podmínky pro zaměstnanost žen s dětmi.

 

Projekt je realizován v období 1. 9. 2020 – 28. 2. 2022

 

Dětská skupina Čiperky je určena pro děti od 1 do 5 let.

  • Objekt DS se nachází v rekonstruovaném domě, blízko středu města Brna na ulici Královopolská 10.  Spolu s nově vybudovanými interiéry DS je dětem k dispozici 450m2 velká, oplocená, bezpečná zahrada, vybavená vším, co děti k pobytu na zdravém vzduchu potřebují. Velkou výhodou je umístění zahrady ve vnitrobloku tak, že děti nejsou rušeny městským ruchem. Velkou výhodou je i blízkost hracího hřiště, kam s dětmi bezpečně vycházkovým tempem za pár minut dojdeme.
  • Našim cílem je vytvořit pro děti rodinné prostředí, ve kterém se budou cítit bezpečně. Snažíme se o jejich harmonický rozvoj a začlenění do dětského kolektivu. K vašim dětem přistupujeme laskavě a citlivě. Uvědomujeme si, že každé dítě potřebuje individuální přístup a v tomto se snažíme plně vyhovět.
  • Každodenní program je pestrý a přizpůsoben k potřebám Vašeho dítěte.
  • Herna je vybavena nábytkem, pomůckami a hračkami, odpovídajícím věku, potřebám a počtu dětí.
  • S dětmi zpíváme a hrajeme na hudební nástroje, vyrábíme výrobky, trénujeme jemnou i hrubou motoriku, rozvíjíme slovní zásobu dětí a pomáháme dětem zvyknout si na odloučení od rodičů.
  • S dětmi chodíme na zahradu nebo na  blízké dětské hřiště.
  • O děti se starají kvalifikované pečovatelky, které mají odpovídající vzdělání a praxi.

Provozní doba:

V pracovní dny 7:30 – 17:00 hod.

O svátcích a víkendech je DS zavřena.